Szépségápolás nőknek

HAIR EXTENSION, 1D-6D LASH EXTENSION, UV FREE TANNING, COURSES

HAIR EXTENSION

MI AZ A MIKROKERATINOS HŐILLESZTÉS?

Ezen eljárás során a hagyományos hőillesztőgépekkel ellentétben egy speciális gép segítségével illesztjük apró kötésekkel a póthajat a vendég hajához, kb. 110-130 Celsius fok közötti hőfokon, egy teljesen antiallergén ragasztóanyaggal.

Ennek köszönhetően ez a technika az egyik legkíméletesebb hajhosszabbítási módszer, mivel nem károsítjuk sem a póthajat, sem a vendég haját, illetve a többi hajhosszabbítással szemben itt a haj szerkezetét nem bontjuk vagy törjük meg. 

A módszernek még az is előnye, hogy az újbóli felrakásnál minimális a hajveszteség.

Itt megtekintheted hogyan készül:

MIÉRT A MIKROKERATINOS HŐILLESZTÉS A LEGJOBB?

Kezdetben volt a hajfelvarrás, amikor is a haj tövénél készítettek egy fonatot, és erre a fonatra varrták fel hosszú sorokban a tresszelt hajat. Mivel semmiféle vegyszert nem használtak leszedéskor, így ez az egyik legkíméletesebb hajhosszabbítási technika volt. A hajfelvarrás hátránya azonban, hogy felrakás után pár napig lehetetlen tőle aludni, húzza, nyomja fejbőrünket, illetve copfban nem érdemes hordani a hajunkat, mert az illesztéseknél kidudorodik a hajunk. Szakszerűtlen felrakás következtésben még az is előfordulhat, hogy a hajhagymák kifordulnak.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás, vagy hüvelyes hajhosszabbítás már valamivel kényelmesebb.

Leszedéskor itt sem kell a saját hajunkra vegyszert használni, viszont a kikandikáló kis mikrogyűrűk elronthatják az összképet.

A mikrokeratinos hőillesztéses hajhosszabbítás ebből a szempontból a legjobb, hiszen az észrevehetetlen kötések miatt nyugodtan a fejünk búbjáig felköthetjük a hajunkat! A közhiedelemmel ellentétben ezzel a mikrokeratinos hőillesztéses módszerrel nem roncsolódik a saját hajunk, hiszen a tincseket alacsony hőfokon illesztjük a vendég hajához. Ezen kívül a hőillesztéshez használt mikrokeratin antiallergén anyagból van. Mi tőbb, nem húz, nem nyom, nem rasztásodik!

ÉSZREVÉTLEN!

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Sok évnyi tapasztalat után a mikrokeratinos hőillesztéses technikánál tettük le voksunkat. Szalonunkban kizárólag ezt a módszert alkalmazzuk. A lehető legapróbb kötésekkel illesztjük a póthajat a vendég hajához, ezért az így kapott végeredmény teljesen természetes hatású. Nálunk a haj hosszabbítása személyre szabottan, a vendég igényeihez mérten történik. Kizárólag minőségi munkát adunk ki a kezeink közül, így tőlünk csak elégedetten távozhat. A sajátos mikrokeratinos hajhosszabbítási technikának köszönhetően 3 hónap eltelte után is alig lesz rasztás a haj.

HOGYAN VÁLASSZUNK JÓ MINŐSÉGŰ PÓTHAJAT?

A legjobb eredmény elérése érdekében érdemes jó minőségű, és a hajunkkal megegyező szerkezetű póthajat beszereznünk.

Vegyük figyelembe, hogy manapság már sok hozzá nem értő kereskedő foglalkozik póthaj eladással, így itt is az "olcsó húsnak híg a leve" elv érvényesül.

A PÓTHAJ MEGFELELŐ ÁPOLÁSA

A hosszú, fényes, egészséges hajkorona sosem megy ki a divatból, és vonzóvá tehetjük vele megjelenésünket, bármit is viseljünk!

Hajzuhatagunk akár a testünk éke lehet, amennyiben kellő időt, energiát fordítunk a póthaj ápolására, és betartunk néhány alapszabályt:

  • Olyan sampont vásároljunk, ami nem tartalmaz alkoholt és szilikont. Az alkohol ugyanis oldja a mikrokeratinos hajhosszabbítás során használt ragasztóanyagot.
  • Használjunk minden egyes hajmosásnál kondícionáló balzsamot a hajvégekre, esetleg pakolást. A póthaj egy élettelen haj, táplálni kell.
  • 2-3 havonta keressük fel hajhosszabbító szalonunkat, hogy újra hajtőhöz igazítsák a póthajunkat, így megelőzhető a rasztásodás.
  • Kerüljük a hajvasaló használatát! 
  • Hajmosásnál ügyeljünk arra, hogy a hajat hátradöntött fejjel mossuk meg. Így elkerülhetjük, hogy kiforduljanak a hajhagymák.
  • Érdemes speciális hajkefét használni fésüléshez, amit akár hajhosszabbítás előtt vagy után is beszerezhetünk. 
  • Közvetlenül a hajhosszabbítás előtt a hajmosásnál ne tegyünk balzsamot vagy pakolást a hajra! Ettől ugyanis a haj csúszóssá válik, és a póthaj kicsúszhat.

Nagyításhoz kattints a képre!

MÉG TÖBB KÉPET A GALÉRIÁBAN TALÁLSZ

MIKROKERATINOS HAJHOSSZABBÍTÁS ÁRAK

HAJHOSSZABBÍTÁS HOZOTT HAJ ESETÉBEN:

21.000 Ft /120 tincsig/

120 tincs felett a felrakás díja mikrokeratinnal: 100 Ft/tincs

A már fenn levő póthaj leszedése: 5.000 Ft

(Az hajhosszabbítás munkadíja tartalmazza a keratinozást, a hajhosszabbítást, és az összevágást. Szalonunkban színre festést nem tudunk vállalni!)

BEJELENTKEZÉS:

Azonnali híváshoz kattints ide+36205512815